QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Атракціони, розваги і повітряна куля

На майданчику біля КСК «Ніка» вже активно йде монтаж та налагодження різних дитячих атракціонів. Цими вихідними під час святкування Дня міста для олександрійців та гостей працюватимуть батути, летюча машинка, паровозик, карусель, атракціон з обертанням у вертикальній площині «Лавка», гироскоп тощо.
Перший тест-драйв пройшов успішно. Дитячий паровозик уже катає всіх охочих на площі міста.
Випробувати себе на інших, більш екстремальних атракціонах, можна буде вже сьогодні ввечері, 28 травня. Окрім того, розваги працюватимуть 29 і 30 травня з 10.00 до 21.00. Вартість квитків коливатиметься в межах від 30 до 80 грн, а тривалість катання складає від 5 до 20 хв.
Поряд з цим, 29 травня з 16.00 до 18.00 для дітей проходитиме безкоштовна розважальна програма, яку організовують працівники Центральної бібліотечної системи та ПК «Олександрійський театр». Протягом двох годин малечу різної вікової категорії будуть розважати танцями, іграми, квестами, пантомімами. На завершення заходу кожен із учасників отримає подарунок.
На майданчику біля стадіону знаходитиметься й повітряна куля, політати на якій можна буде за запрошеннями у вечірній час.
Нагадаємо, всі розваги проводяться у рамках святкування 275-ї річниці з дня заснування міста Олександрія.