QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Бюджет громади за перше півріччя перевиконано на 23 млн грн

6 липня на початку засідання виконавчого комітету міський голова Сергій Кузьменко повідомив присутнім про виконання бюджету Олександрійської громади.
Сергій Кузьменко заначив, що на сьогодні є позитивні фінансові показники та подякував підприємцям і платникам податків за гарну позицію по відношенню до Олександрії та розуміння того, що місто потрібно розбудовувати і розвивати.
«Ми маємо 23 мільйони гривень перевиконання бюджету за перше півріччя. Це позитивний результат, якого ми чекали, щоб підсилити, укріпити деякі напрямки розвитку нашого міста», – зазначив міський голова.
За словами Сергія Кузьменка близько 10 млн грн буде виділено на ремонт доріг; 4,5 млн грн планується направити на клінінгову спецтехніку для прибирання міста; 1 млн грн буде виділено на реалізацію програми «Нова українська школа». Також передбачається спрямувати фінансовий ресурс на будівництво мультифункціонального спортивного майданчика на базі гімназії ім.Т.Шевченка, на оздоровлення дітей та вирішення інших важливих питань.