QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Чим сьогодні живе Олександрійський міський музейний центр імені Антоніни Худякової

Каронавірусна хвороба і введені у зв’язку з цим карантинні обмеження внесли в життя олександрійців свої корективи. Під заборону потрапили всі масові заходи, у тому числі й приймання відвідувачів у музеях, на виставках, в галереях, в яких не можливо забезпечити соціальну дистанцію до 10 кв м. Тому міські заклади культури переформатувалися й продовжують свою просвітницьку й культурну роботу, враховуючи відповідні протиепідеміологічні норми.
Так, протягом грудня-січня Олександрійський міський музейний центр імені Антоніни Худякової провів низку заходів, серед яких: виставка робіт декоративно-прикладного мистецтва «Петриківський розпис Анни Душиної», майстер клас «Петриківський розпис», онлайн майстер-клас по оформленню вітальних листівок до дня Святого Миколая, виховна година «Історичний урок єднання», тематична виставка «Єднання, Соборність – віковічна мрія українців» та ін.
Також популярністю користувалися виставка дитячих малюнків «Миколай вночі мандрує, сном і казкою чарує», де до уваги відвідувачів було представлено 35 дитячих робіт, персональна виставка вишитих бісером робіт Тетяни Губенко та виставка творчих робіт громадської організації «МДІтІО «Серце матері» під назвою «Від рівних прав до рівних можливостей».
Поряд із цим, працівники Олександрійського міського музейного центру взяли участь у обласному методичному онлайн-семінарі на тему: «Актуальні питання розвитку музейної справи», що дозволив їм перейняти позитивний досвід роботи своїх колег з інших міст.
Окрім того, працівники музею регулярно викладають на своїх інтернет-сторінках публікації різної просвітницької тематики, наприклад, до Дня місцевого самоврядування, до Дня пам`яті кіборгів, про запровадження в музейному центрі програми QR – кодів, онлайн-опитування «Що туриста цікавить у нашому місті» тощо.

Більше фото за посиланням на нашій сторінці у Фейсбук:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.123916876269615/123916192936350/