QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Для Центральної міської лікарні придбали ще один ШВЛ

1 квітня на початку засідання виконавчого комітету міський голова Сергій Кузьменко поінформував присутніх про ситуацію із захворюваністю на COVID-19.
«На жаль, маємо непросту ситуацію із поширенням коронавірусом. Збільшується кількість людей, які хворіють. За минулу добу маємо 22 нових випадки захворювання. На сьогодні на COVID-19 хворіють 305 людей, із них 47 знаходяться у центральній міській лікарні. Крім коронавірусу, маємо непросту ситуацію з пневмоніями: 514 осіб хворіють, 80 з яких лікується в стаціонарі міської лікарні», – зазначив міський голова.
Сергій Кузьменко зауважив, що міська влада вживає усіх необхідних заходів у боротьбі з пандемією та дбає про покращення матеріально-технічної бази для лікування хворих. Зокрема, придбано ще один сучасний апарат штучної вентиляції легень швейцарського виробництва. Планується закупити необхідну кількість засобів для індивідуального захисту лікарів.
Також міський голова повідомив, що у зв’язку з запланованим капітальним ремонтом інфекційного відділення, було направлено звернення до Уряду з метою встановлення кисневої станції для цього відділення. Сергій Кузьменко висловив сподівання, що Олександрія отримає відповідне обладнання, яке у час пандемії дуже потрібне для підтримки життєдіяльності хворих на коронавірус.