QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

До Дня медичного працівника в Олександрії пройшли урочистості

Напередодні Дня медичного працівника в місті пройшли урочистості та святковий концерт. У ПК «Олександрійський театр» зібралося близько 200 представників сфери охорони здоров’я та посадовців, аби відзначити цей урочистий день.
У фоє гостей зустрічав струнний квартет народного оркестру «Камертон», кожному вручалися вітальні листівки з щирими побажаннями від міського голови Сергія Кузьменка та працювали фотозони.
На захід завітав і перший заступник міського голови Юрій Гугленко, який опікується роботою медичної галузі в Олександрії. Він привітав присутніх зі святом, заначивши, що професія медика сьогодні в авангарді та стає все більш популярною.
«Лікарі завжди на передовій, завжди в авангарді. Тож велика шана та низький уклін всім, хто працює на цьому поприщі» – сказав Юрій Гугленко.
До слів привітання також долучилася начальник управління охорони здоров’я Тамара Сакара, яка висловила впевненість, що у найближчому майбутньому завдяки зусиллям влади і лікарів будуть створені належні умови для роботи медичних працівників і придбано сучасне обладнання, щоби вчасно та якісно надавати медичну допомогу жителям нашої громади.
У ході святкування разом з квітами Почесною грамотою Олександрійської міської ради були нагороджені лікар-педіатр районного центру первинної медико-санітарної допомоги Лариса КОНЮХ, сімейний лікар амбулаторії № 3 Алла ЗАЙЦЕВА та медична сестра міської стоматологічної лікарні Олена БАХМАЧ.
Грамоту Олександрійської міської ради також отримало 19 медичних працівників, які сумлінно та професійно виконують свої обов’язки в різних закладах охорони здоров’я на території Олександрійської територіальної громади.
Окрім того, Почесною грамотою Федерації профспілок Кіровоградської області нагороджено головного лікаря центральної міської лікарні Віктора ПРИХОДЬКА. Диплом за перемогу в обласному конкурсі «Серце віддаю людям» отримало КП «Центральна міська лікарня». Визначною нагородою «Заслужений працівник профспілок України» та нагрудним знаком також був відзначений голова міської організації профспілки працівників охорони здоров’я Геннадій ШКРОБ.
А ветерани медичної галузі, які були присутні на святі, отримали від міського голови приємний подарунок – букети квітів.
По завершенню урочистої частини до уваги глядачів була представлена концертна програма за участі солістів і творчих колективів нашого міста.

Більше фото на нашій сторінці в мережі Фейсбук:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.204307181563917/204306064897362/