QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

До уваги!

Для бажаючих оформити земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства в межах Олександрійської територіальної громади.
Норми Закону України від 17.06.2020 № 711-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо планування використання земель» (набирають чинності 24.07.2021 року) передбачають необхідність наявності комплексного плану просторового розвитку території для об’єднаних громад, який є одночасно і містобудівною і землевпорядною документацією.
На даний час триває процес передачі майна та територій Приютівської територіальної громади до складу Олександрійської територіальної громади.
Після завершення вказаних процесів буде проведена інвентаризація земель громади і будуть визначені території для розвитку і території, які можна відвести громадянам у межах норм безоплатної приватизації.
Таким чином погодження відведення у власність земельних ділянок під особисте селянське господарство громадян можливе тільки після розроблення плану просторового розвитку Олександрійської територіальної громади.
Міським головою надано доручення управлінню праці та соціального захисту населення міської ради щодо запровадження обліку громадян пільгової категорії (учасників АТО) для вивчення потреби у кількості ділянок, які можуть бути відведені вказаним громадянам.