QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Електронний підпис для отримання державних послуг онлайн

Олександрійська міська рада долучилася до навчального процесу Мінцифри щодо використання електронних підписів.
Набрали чинності зміни у законодавстві щодо оптимізації мережі та функціонування Центрів надання адміністративних послуг і вдосконалення доступу до послуг, що надаються в електронній формі.
Одним із найзручніших засобів для користування цифровими сервісами або е-документообігом є електронний підпис. Він може використовуватися для ідентифікації автора електронного документа. Накладанням електронного підпису завершується створення електронного документа.
З метою реалізації функцій електронної демократії, забезпечення доступу громадян та бізнесу до отримання публічних послуг онлайн, переходу до електронного документообігу Міністерство цифрової трансформації запустило освітній серіал про електронний підпис.
Кожен може безкоштовно переглянути відеоролики на платформі Дія. Цифрова освіта за посиланням: https://osvita.diia.gov.ua/courses/digital-signature.
Цей освітній курс покликаний навчити громадян використовувати всі можливості електронного підпису та отримувати більше послуг зі свого смартфона чи комп’ютера.