QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Головківка готується відзначати День села

Своє храмове свято – День села – Головківка відсвяткувала 2 серпня. Проте, у зв’язку з проведенням кампанії зі збору врожаю та жнивами, масові гуляння були перенесені на більш пізній час. Тож цією датою стало 21 серпня.
Починаючи з 17.00 для дітей розпочнеться розважальна програма «Містечко дитячих мрій». Місце проведення – майданчик на подвір’ї школи. Тут будуть працювати батути, аніматори, проводитимуться різноманітні майстер-класи для малечі, продаватимуться улюблені дитячі смаколоки: попкорн, солодка вата, морозиво.
На цій же локації розгорнеться зона харчування, де жителі села та гості зможуть посмакувати шашликом, пловом, здобними виробами та напоями. Також діятимуть фотозони.
Із 19.00 протягом години на стадіоні «ГОЛовківський» пройде урочиста святкова програма, у ході якої виступатимуть творчі гурти Головківки та ПК «Світлопільський», заплановані нагородження та лотереї для головківських родин.
Із 20.00 на шкільному подвір’ї продовжиться розважально-ігрова програма для дорослих та запальна дискотека за участі MS Slem, DJ Night Breeze, кавер тріо «Tweed Beat Trio», гурту «Three and half» з неоновим та дзеркальним шоу, акробатичними виступами та конкурсами.
Неодмінно буде і феєрверк, запуск якого запланований на 23.00.
Тож Головківка в очікуванні драйвового та яскравого свята!