QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Інформація щодо роботи Державного архітектурно-будівельного контролю

Відділ державного архітектурно-будівельного контролю Олександрійської міської ради не має повноважень для здійснення заходів з контролю та реєстраційно-дозвільних процедур на території наступних населених пунктів: с. Видне, с. Гайок, с. Головківка, с. Головківське, с. Іванівка, с. Ізмайлівка, с. Королівка, с. Піщаний Брід, с. Пустельникове. Громадянам та суб’єктам господарювання, об’єкти будівництва яких розташовані на території вказаних населених пунктів, рекомендується замовляти послугу на Порталі Дія за посиланням https://diia.gov.ua/.
За необхідності консультації та допомогу в роботі з Порталом можна отримати у працівників відділу ДАБК Олександрійської міської ради.
У зв’язку з утворенням, реорганізацією або ліквідацією органів виконавчої влади сьогодні в країні тривають заходи зі створення Державної інспекції архітектури та містобудування. Також від центрального органу виконавчої влади продовжується і передача повноважень щодо здійснення державного архітектурно-будівельного контролю стосовно приєднаних сільських рад на території міських громад. У майбутньому дане питання може бути вирішено після початку роботи новоствореного органу державної влади.