QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Комфортні умови для громадських організацій

За підтримки міської влади нещодавно було частково оновлено офісне приміщення ГО «Шлях до життя», яка опікується людьми, хворими на СНІД, ВІЛ, гепатит С, сифіліс, а також проводить різні благодійні акції для інформування населення щодо виявлення, обстеження та лікування вищезазначених хвороб.
Так, в офісі, що знаходиться за адресою вул. Першотравнева 9, йде процес заміни старих вікон на нові металопластикові. У найближчому часі планується продовжити поточний ремонт і покращити умови очікування для відвідувачів, тим більше, що досить часто серед останніх бувають і діти.
Громадська організація «Шлях до життя» вже 9 років функціонує в місті. Щодня до її офісу приходить понад 20 жителів громади, які виявили бажання безоплатно протестуватися на небезпечні хвороби або потребують підтримки та лікування. Окрім того, фонд співпрацює з медичними закладами, надаючи допомогу у вигляді одноразових шприців, систем, тестів на виявлення ВІЛ-позитивних, хворих на гепатити, сифіліс, СОVID-19 тощо.
При виявленні хворих на ВІЛ, СНІД та гепатит С громадська організація супроводжує пацієнтів протягом часу, необхідного для взяття на облік, у тому числі відшкодовує витрати на аналізи, за необхідності організовує транспортування до обласних закладів охорони здоров’я та ін.
Тож допомагаючи громадській організації, міська влада піклується про жителів своєї територіальної громади.