QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Комісія розглянула кандидатів для нагородження відзнакою «За заслуги перед містом Олександрією»

5 травня секретар міської ради Вікторія Косяк провела засідання депутатської комісії з визначення осіб для нагородження відзнакою «За заслуги перед містом Олександрією».
Присутні розглянули подання про порушення клопотання щодо присвоєння цього звання трьом кандидатам.
Це поважні і відомі олександрійці, які багато років працювали на благо рідного міста, мають активну громадянську позицію, своєю багаторічною сумлінною роботою зробити внесок у розвиток важливих галузей та сприяли підвищенню престижу Олександрії серед інших міст.
За результатами голосування комісії було підтримано усіх кандидатів на вручення відзнаки «За заслуги перед містом Олександрією». Остаточне рішення буде прийняте на сесії міської ради.
Нагадаємо, що відповідна відзнака може бути присвоєна за рішенням міської ради членам Олександрійської громади, іншим громадянам України та іноземцям, які народились, працюють чи постійно проживають не менше 10 років на території Олександрійської громади, мають значні особисті заслуги перед громадою та внесли вагомий вклад у її соціально-економічний, науковий, спортивний та культурний розвиток. Нагородженим вручається нагрудний знак, посвідчення та грошова винагорода.
Нагородження «За заслуги перед містом Олександрією» відбудеться традиційно під час урочистостей з нагоди Дня міста.