QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Комп’ютерна академія ШАГ проводить День відкритих дверей

14 серпня у приміщенні ПК «Світлопільський» відбудеться презентація нового навчального закладу «Комп’ютерна академія ШАГ». Дозвіл ухвалений рішенням виконавчого комітету сьогодні, 5 серпня.
Подія пройде двічі в один день: з 11.00 до 12.00 буде представлена мала академія, де освітній курс розрахований на дітей віком 7-14 років. А з 13.00 до 14.00 презентують комп’ютерну академію для дорослих – від 15 і до 55 років.
Комп’ютерна академія ШАГ – найбільший в Україні недержавний навчальний заклад, який спеціалізується на професійній комп’ютерній освіті. Її філії знаходяться по всій країні та за її межами: Рівне, Львів, Тернопіль, Харків, Одеса, Луганськ, Дніпро, Кременчук, Кишинів, Прага, Братислава, Женева, Сієтл, Тбілісі та багато інших міст світу. Сьогодні тут навчається близько 72 тис студентів.
Відтепер філія Академії діє і в Олександрії. Знаходиться вона за адресою: площа Соборна, 10.
У рамках Академії здійснюється навчання за трьома напрямками: «Розробка програмного забезпечення», «Комп’ютерна графіка та дизайн», «Мережеві технології та кібербезпека». Академія ШАГ є сертифікованим навчальним центром Microsoft, Cisco та Autodesk.
Після завершення курсів слухачі отримують дипломи міжнародного зразка та сертифікати за обраними напрямками.
Більш детально про умови навчання, можливості і переваги подібної освіти можна дізнатися, завітавши на День відкритих дверей.