QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Комунальні служби готові до роботи взимку

За дорученням міського голови Сергія Кузьменка, начальник міського управління житлово-комунального господарства Михайло Сулятицький провів огляд спеціальної техніки, яка активно працюватиме в зимовий період, очищаючи дороги та тротуари від снігу.
4 жовтня комунальники вишикували понад 10 одиниць спецмашин на вулиці Бульварній, де керівник ЖКГ разом із директором КП «Чисте місто» Андрієм Яценком оглянули їх, обговорили ймовірні потреби підприємства, зроблені запаси піщано-соляної суміші, алгоритм роботи під час погіршення погодних умов та ін.
Напередодні Михайло Сулятицький побував і в КП «Світлоцентр», де поспілкувався з директором комунального підприємства та перевірив їхню готовність до роботи взимку.
Загалом участь у зимовому утриманні вулично-шляхової мережі Олександрійської громади братиме спеціальний транспорт КП «Чисте місто», КП «Теплокомуненерго», ОВКГ ОКВП «Дніпро-Кіровоград», КП «Світлоцентр». У разі необхідності до ліквідації наслідків стихії залучатимуть спецавтотранспорт ДСНС та приватних підприємств.
– Комунальні служби готові до виконання поставлених перед ними завдань, – зазначив Михайло Сулятицький.

Більше фото за посиланням:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.290651999596101/290651636262804/