QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Комунальні служби в роботі

Незважаючи на холодну та мінливу погоду, комунальні служби продовжують виконувати заплановані роботи відповідно до встановленого графіку. Так, працівники КП «Житлогосп» розпочали поточні ремонти під’їздів № 2 по вул. Трудових резервів №№ 7 та 9, а також під’їзду № 1 по вул. Шевченка № 142. Окрім того, комунальниками було замінено зливну каналізаційну мережу на технічному поверсі у 3 під’їзді по просп. Соборному № 101.
Для виконання робіт з прибирання снігу та льоду на території Олександрійської міської територіальної громади комунальне підприємство «Чисте місто» протягом минулого тижня залучило 6 одиниць спеціальної техніки та використало 140 тонн протиожеледної суміші.
У районі ЗНЗ № 2 працівники КП «Зеленгосп» провели формування крон зелених насаджень та видалення аварійно-небезпечних дерев. Також було здійснено вирубування парості дерево-чагарникових порід у Байдаківському мікрорайоні.
Силами комунального підприємства «СвітлоЦентр» виконано ремонт трансформатору, який знаходиться в районі вулиць Григорія Сокальського та Студентської, встановлено знаки дорожнього руху на перехресті цих вулиць, усунено обриви по вулицях Міліцейській та Козацький шлях, а також проведено 360 м перетяжки проводів по вулиці Максима Бендерова.