QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Ліфти у будинку 118 по проспекту Соборному знову працюють

Договір між ОСББ по проспекту Соборному, 118 та ПП «Олександріяліфт» було укладено в п’ятницю, 13 серпня. Цього ж дня у багатоповерхівці запрацювали ліфти. Сталося це після особистого втручання в ситуацію міського голови Сергія Кузьменка.
Підписання документу відбулося в приміщенні управління ЖКГ за участі начальника управління Михайла Сулятицького, керівника приватного підприємства Анатолія Тримбача, голови ОСББ Миколи Бобошка та юриста даного управління міської ради.
У положення договору були внесені пункти про умови оплати, можливі терміни заборгованості та відключення від даної послуги конкретних під’їздів, а не цілого будинку, якщо несплата виходитиме за межі окресленого строку.
Нагадаємо, мова йде про конфлікт навколо будинку 118 по проспекту Соборному, де через принциповість та бездіяльність голови ОСББ тривалий час не працювали ліфти. Мешканці багатоповерхівки звернулися до міського голови Сергія Кузьменка, який взяв під особистий контроль це питання і дав доручення підвідомчим структурам максимально швидко й успішно врегулювати конфлікт.
«Це був єдиний будинок у місті, який тривалий час не міг вирішити питання з ліфтами. Більше місяця до мене на прийоми неодноразово ходили всі – і мешканці будинку, і представники ОСББ. Багато повідомлень отримував і на свою офіційну сторінку у фейсбук. Хоч вирішувати такі конфлікти – не в повноваженнях міського голови, втім мешканці мають отримувати послугу, на яку вони заслуговують», – зазначив Сергій Кузьменко.