QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Міський голова Сергій Кузьменко наголосив на дотриманні карантинних вимог

25 березня на засіданні виконавчого комітету міський голова Сергій Кузьменко поінформував присутніх про стан захворюваності на COVID-19.
Він зазначив, що ситуація у світі та Україні залишається складною. Лише за останню добу в нашій країні захворіло майже 16 тисяч людей, на Кіровоградщині – понад 180, на Олександрійщині – 28. Також сьогодні в Олександрії більше 400 людей хворіють на пневмонію.
Міський голова повідомив, що у зв’язку з підвищеною захворюваністю вчителів у закладах освіти, було прийнято рішення про переведення учнів шкіл після весняних канікул на дистанційне навчання. Освітній процес у віддаленому режимі розпочнеться з 29 березня.Тому міський голова звернувся до батьків з розумінням поставитися до ситуації, що склалася.
«Я закликаю жителів бути обережними, дотримуватися маскового режиму і дистанції, прошу не нехтувати, а активно виконувати правила захисту», – наголосив Сергій Кузьменко.
Також міський голова зазначив, що влада Олександрії прикладає максимум зусиль, аби наші лікарі були забезпечені усім необхідним обладнанням та засобами у боротьбі з пандемією корорнавірусу.