QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Міський голова Сергій Кузьменко продовжує знайомитись з інфраструктурою галузі освіти

6 квітня міський голова Сергій Кузьменко та його профільний заступник Ірина Чемерис з робочим візитом побували в ЗДО №25 та НВО «Олександрійська гімназія ім.Т.Г.Шевченка – ЗНЗ І-ІІ ступенів – школа мистецтв», що знаходяться у Покровському мікрорайоні.
Міський голова спочатку відвідав дитячий садок, де оглянув групові кімнати, коридори, харчоблок, музичну залу та поспілкувався з вихованцями. Заклад є профільним з підготовки дітей до школи, який відвідує 284 дошкільнят.
Сергій Кузьменко обговорив із завідуючою садочку Наталією Салівоник проблемні питання, які необхідно першочергово вирішити. Заклад потребує капітального ремонту харчоблоку, заміни у деяких групах і спортивній залі вікон та систем опалення.
Наступним керівництво міста відвідало гімназію ім.Т.Г.Шевченка, де було оглянуто шкільний двір, спортивний майданчик, хол, їдальню, класні кімнати та інші приміщення. Також міський голова ознайомився з ходом проведення уроків у режимі дистанційного навчання.
Директор гімназії Олена Лобунська поінформувала Сергія Кузьменка про те, що майданчики у дворі закладу є спортивним осередком не лише для учнів, а й для жителів цього мікрорайону, які приходять сюди займатись. Тож є потреба в облаштуванні сучасного футбольного, баскетбольного полів. Також у закладі необхідно виконати заміну підлоги спортивної зали, відремонтувати малі спортивні зали, роздягальні, теплий перехід тощо.
У ході діалогу з керівниками закладів Сергій Кузьменко зазначив, що сприятиме у вирішенні нагальних питань садочку та розвитку спортивної бази в гімназії.
«Міська влада продовжує знайомитися з інфраструктурою галузі освіти. У керівництва кожної школи, кожного дитячого садка є бажання поліпшувати умови, продовжувати ремонти, є бажання створювати кращі умови для дітей. Ми будемо це робити, у нас є певні рішення, для цього треба знаходити, виділяти кошти і потрібно робити так, щоб дітям було комфортно», – підкреслив Сергій Кузьменко.

Більше фото на нашій сторінці у Фейсбук:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.161366199191349/161366039191365/