QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Міський голова Сергій Кузьменко разом з головою ОДА Марією Чорною оглянули хід робіт у міській лікарні

23 липня у рамках робочого візиту до Олександрії голова Кіровоградської ОДА Марія Чорна відвідала новозбудоване приймальне відділення та корпус інфекційного відділення на базі центральної міської лікарні. Їх будівництво та реконструкція здійснюється у рамках проєкту Президента України «Велике будівництво».
Голова облдержадміністрації оглянула об’єкти, ознайомилася з ходом ремонтних і будівельних робіт та поспілкувалася з міським головою Сергієм Кузьменком, його першим заступником, начальником управління охорони здоров’я, керівництвом лікарні та підрядниками щодо потреб в оснащенні приймального та інфекційного відділення діагностичним і лікувальним обладнанням, системою подачі кисню, меблями тощо.
Своїми враженнями про хід виконання робіт у сфері медицини Марія Чорна поділилася з журналістами, зазначивши: «Є позитивні сторони і їх більше, але є і проблематика, яка потребує додаткового вирішення для того, щоб жителі Олександрійщини і, в цілому, Кіровоградщини почували себе безпечно і комфортно. Великий позитив з того, що вже зроблено, налагоджена робота в цих медичних закладах. Але маємо ще подбати про кисень, аби при наступній хвилі пандемії мали, в тому числі, й дитячі ліжка, підключені до кисню. Тому це пріоритет, це перша черга, і це те, над чим ми будемо працювати найближчим часом».
У свою чергу, Сергій Кузьменко озвучив результати перемовин з Марією Чорною: «Сьогодні дуже важлива співпраця органів місцевого самоврядування і органів державної влади. Багато проєктів у місті фінансується як з державного бюджету, так і з місцевого. Тому нам з головою облдержадміністрації потрібно було звірити позиції, проставити акценти, щоб все відбувалося синхронно, швидко і ми уже восени мали в Олександрії багато завершених об’єктів. Для нас зараз найважливіше – підготуватися до чергової хвилі коронавірусу. Для цього нам потрібен кисень в лікарні і зараз нам потрібно швидко провести реконструкцію інфекційного відділення. Також ми обговорили питання приймального відділення, яке вже треба вводити в експлуатацію. Місто буде виконувати свої домовленості, зобов’язання, ми будемо брати участь у цьому проєкті та знайдемо кошти для того, щоб у першу чергу ввести ці об’єкти в експлуатацію».

Більше фото за посиланням:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.225477719446863/225477532780215/