QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

На День молоді плануються заходи незвичного формату

Сьогодні пройшло засідання організаційного комітету, на якому розглядалися питання підготовки та проведення святкувань до Дня молоді. Заступник міського голови Ірини Чемерис разом із секретарем міської ради Вікторією Косяк, начальниками підвідомчих структур, директорами закладів культури та представниками молодіжних громадських організацій проговорили етапи проведення свята й остаточний перелік заходів, які будуть проводиться 25-27 червня.
Серед затверджених варіантів розваг передбачаються спортивні показові виступи, встановлення рекордів, фестиваль вуличних культур, ярмарок вакансій, екскурсії, концерти біля багаття та дискотеки. План розроблявся з урахуванням як вікової категорії олександрійців, так і різних вподобань. Тож заходи будуть спортивного, інтелектуального, творчого, мистецького, туристичного та багатьох інших форматів.
Також до загальноміського переліку заходів включені й пропозиції молодіжних організацій, представники яких були присутні на зібранні й презентували власні ідеї та меседжі свята.
По закінченню зібрання Ірина Чемерис дала доручення керівникам опрацювати запропоновані зміни та нововведення, та підготувати проєкт рішення на чергове засідання виконавчого комітету.