QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Олександрійські рятувальники встановили рекорд України

26 червня в Олександрії відбулася незвичайна подія – вперше в Україні встановлювався рекорд із 150 швидких підйомів трьохколінної драбини за 15 хвилин.
Встановлення рекорду проводилось в рамках проєкту Всеукраїнського об’єднання пауерліфтерів «Книга рекордів силових видів спорту» та організоване громадською організацією «Сильна Олександрійщина», Всеукраїнським об’єднанням пауерліфтерів, Державною службою надзвичайних ситуацій України у Кіровоградській області та за сприяння міської ради.
Аби підтримати та повболівати за рятувальників на площу Соборну прийшли профільний заступник міського голови Ірина Чемерис, начальник відділу молоді та спорту міської ради Андрій Ярошевський, колеги, близькі та друзі.
Три пожежних рятувальники 11 ДПРЧ м.Олександрії з одного караулу в бойовій формі в рамках ліміту часу здійснювали по 50 підйомів драбини і, загалом, встановили рекорд за 10 хвилин 23 секунди.
Відповідний рекорд був зафіксований, а пожежні рятувальники Андрій Жосан, Олег Олійник та Олексій Чиж отримали сертифікати про встановлення рекорду.
Наприкінці заходу до присутніх звернулася Ірина Чемерис, яка привітала рекордсменів з вагомим досягненням, а олександрійців з прийдешнім Днем молоді: «Молодь – це наше майбутнє, це ті, хто будуть рухати нашу країну вперед. Здоров’я усім вам, сили, наснаги та витримки».

Більше фото за посиланням:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.209245491070086/209244664403502/