QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Олександрія готується до святкування Дня молоді

Сьогодні, 4 червня, заступник міського голови Ірина Чемерис за участю секретаря міської ради Вікторії Косяк провела робочу нараду, на меті якої було обговорити питання щодо святкування Дня молоді. На зібрання були запрошені керівники структурних підрозділів, представники громадських організацій та галузі культури й освіти, які беруть активну участь у проведенні свят різного формату.
На початку Ірина Чемерис підкреслила, що заходи мають бути продуманими і цікавими для всіх категорій молоді, тобто і підліткам, і дорослим. Тож під час діалогу кожен із присутніх мав можливість надати свої пропозиції та сформувати основний меседж свята, яке завжди було популярним поміж олександрійцями.
Серед ідей, які лунали на нараді, пропонували спортивні, розважальні, комедійні, ігрові, романтичні, інтелектуальні варіанти організації святкування.
Заступник міського голови доручила всім детально пропрацювати запропоновані культурно-розважальні заходи і вже більш розгорнуто представити свої ідеї на засіданні організаційного комітету, яке відбудиться наприкінці наступного тижня.