QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Підготовку до купального сезону розпочато

Розпорядженням міського голови Сергія Кузьменка з 1 червня по 1 вересня поточного року визначено початок функціонування зон відпочинку біля водойм, розташованих на території Олександрійської територіальної громади.
Комунальні підприємства «СвітлоЦентр», «Чисте місто» і «Зеленгосп» будуть забезпечувати освітлення в нічний час та утримання в належному стані зони відпочинку біля водойми в Байдаківському мікрорайоні та території дитячого пляжу в парку ім. Т. Г. Шевченка в межах, облаштованих для відпочинку. Поряд з цим, планується встановлення інформаційних щитів та попереджувальних табличок з відповідною застережною інформацією.
Працівники КП «Муніципальна безпека Олександрійської міської ради» здійснюватимуть патрулювання в місцях масового купання населення біля водойм, розташованих на території Олександрійської територіальної громади.
Також в місцях, визначених зонами відпочинку в купальний сезон, буде організована робота рятувального посту.
Сільським та селищному старостам Олександрійської міської ради, орендарям водойм в період купального сезону рекомендовано забезпечити утримання зон відпочинку біля водойм в період їх роботи та неухильно виконувати вимоги Правил охорони життя людей на водних об’єктах.
Окрім того, застерігаємо, аби попередити нещасні випадки на воді та зберегти власне здоров’я і життя, на території зон відпочинку біля водойм заборонено приносити та вживати спиртні напої.