QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Пісок на дитячих майданчиках замінено на новий

Комунальне підприємство «Чисте місто» продовжує й надалі проводити планові роботи щодо благоустрою Олександрії, її вулиць, парків та скверів.
Наразі активно здійснюються заходи щодо заміни піску на дитячих ігрових зонах загального користування. Мова йде, зокрема, про майданчики на площі Соборній та Покровській, по проспекту Соборному та біля ПК «Світлопільський».
Сьогодні протягом дня на вказані локації буде завозитися новий пісок на заміну старому. Нині такі роботи проводяться на дитячому майданчику, що знаходиться на площі Соборній, де робітники вибирають залишки, а потім проведуть відвантаження нового матеріалу спеціальною технікою. Такі заходи необхідні не лише для поновлення дитячої гри у піску, а й з метою уникнення ситуацій розмноження хвороботворних бактерій та поширення інфекційних захворювань, особливо зараз, у спекотний період.
Окрім того, продовжується й інші роботи по благоустрою міста. Днями комунальники відремонтували гойдалки на дитячому майданчику по проспекту Соборному, 13 та у пров. Партизанський, пофарбували майданчик по вулиці 6-го Грудня, 137, облаштували зупинку громадського транспорту в селі Головківка та багато ін.

Більше фото за посиланням:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.234186355242666/234186118576023/