QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Повітряна куля піднялася над Олександрією

Сьогодні відбувся довгоочікуваний політ на повітряній кулі для олександрійців, які стали переможцями у конкурсі до Дня міста. Подія проходила біля КСК «Ніка» і зібрала навколо себе не тільки учасників, а й чимало глядачів.
Підготовка до польоту і власне сам політ стартували на заході сонця, як того вимагали правила безпеки та безвітряна погода. Від самого початку для містян розпочалися розваги, адже цікавим було все: процес розгортання та надування кулі, закріплення канатів і плавне підняття в небо. Особливо багато позитивних емоцій атракціон викликав у дітей, які прийшли разом із батьками.
Окрім переможців, покататися на кулі також вдалося молодятам, які випадково проїжджали повз локацію, і це стало для них неочікуваним сюрпризом від організаторів свята та міського голови Сергія Кузьменка.
Повітряна куля політає над Олександрією ще один день, і власники квитків, які не змогли приєднатися до розваги сьогодні, обов’язково матимуть таку можливість в майбутньому. Дата і час будуть визначені додатково з урахуванням сприятливих погодних умов, про що й буде повідомлено згодом.

Більше фото за посиланням:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.201060418555260/201058321888803/