QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Презентували фотовиставку «Веломандрівка Україною»

У рамках святкування 30-ї річниці з Дня Незалежності України 19 серпня в інформаційно-туристичному центрі «Олександрія» відбулося відкриття фотовиставки «30 днів за сонцем» або «Веломандрівка Україною».
На презентацію були запрошені краєзнавці, працівники музеїв, бібліотек, закладів культури, методисти та викладачі.
Автор виставки – Леонід Балацький, голова Олександрійського відділу географічного товариства, який організував чотири експедиції цікавими куточками України.
У ході презентації він розповів гостям про подорож та зазначив, що метою таких експедицій є пошук цікавих історичних і краєзнавчих локацій та розробка нових туристичних маршрутів.
Учасники експедицій виступили перед присутніми та презентували напрямки своїх подорожей. Це: мандрівка до Деревлянського краю (Житомирська область, Словечансько-Овручський кряж); Морозівський розріз – Український Байкал (плавання на байдарці); велоекспедиція «Синиця – Ятрань – 2021» (Західна Кіровоградщина) та мандрівка по Приазовській височині (Запорізька і Донецька області).
Фотовиставка «Веломандрівка Україною» буде працювати 2 тижні інформаційно-туристичному центрі «Олександрія» за адресою вул. Шевченка,66
з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 17:00 години.
Тож усі охочі мають можливість оглянути світлини та поринути у захоплюючу подорож Україною.

Більше фото за посиланням:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.242155427779092/242154887779146