QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Про квартирні та інші питання, розглянуті виконавчим комітетом

15 липня відбулося засідання виконавчого комітету, на початку якого присутні ухвалили низку питань щодо захисту прав та інтересів неповнолітніх олександрійців.
Наступним рішенням члени виконкому затвердили протокол засідання міської тимчасової комісії, яка розподілятиме державну субвенцію на забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та направлятиме кошти на підтримку малих групових будинків. Наразі на обліку поліпшення житлових умов в управлінні житлово-комунального господарства перебуває 155 осіб, які підпадають під вищевказані пільгові категорії і потребують першочергового забезпечення квадратними метрами. Однак, остаточний перелік громадян відповідних пільгових категорій затверджуватиме обласна комісія, яка засідатиме наприкінці липня.
Окрім того, були розглянуті та ухвалені рішення про постановку на квартирний облік громадян, що потребують поліпшення житлових умов, а також про затвердження актів обстеження зелених насаджень та озеленення території сіл Ізмайлівка, Видне, Гайок, Пустельникове, Королівка, Піщаний Брід.