QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Про придбання квартири, передачу кисневих концентраторів та кроки на шляху до формування Молодіжної ради

3 листопада пройшло чергове засідання виконавчого комітету, де першим було ухвалено рішення про створення ініціативної групи, яка займатиметься питаннями організації установчих зборів для формування складу Молодіжної ради при Олександрійській міській раді.
Далі була затверджена низка рішень щодо захисту прав та інтересів дітей, після чого присутні перейшли до розгляду питань медичної галузі. Так, було надано дозвіл на передачу в тимчасове користування до центральної міської та районної лікарень кисневих концентраторів, які обліковуються на балансі КП «Центру первинної медико-санітарної допомоги». Таким чином, міська та районна лікарня за рахунок перерозподілу отримають 13 додаткових концентраторів, які використовуються в медичних закладах для лікування хворих на COVID-19.
Також виконком надав право КП «Центральна міська лікарня» придбати квартиру для лікаря анестезілога-нефролога, який переїхав жити і працювати до Олександрії. Нагадаємо, міський голова Сергій Кузьменко ставив відповідне завдання перед управлінням охорони здоров’я, тож кошти на придбання житла були передбачені завчасно. Орієнтовна вартість квартири становить 340 тис грн.
Наступними рішеннями були затверджені результати обстеження маршруту і перерахунок кількості пасажирів-пільговиків на автобусному рейсі № 9 та ухвалений план підготовки регуляторних актів на 2022 рік.
Виконавчий комітет запропонував міській раді здійснити перерозподіл коштів в межах загального обсягу бюджетних призначень головного розпорядника, які будуть направлені на оплату праці, комунальних послуг та енергоносіїв у галузі освіти.
Також у рамках Закону України «Про співпрацю територіальних громад» присутні затвердили попередній висновок щодо ініціювання співробітництва у сфері надання медичних послуг між Олександрійською громадою та сусідніми громадами, а саме: Новопразькою, Приютівською, Пантаївською та Попельнастівською.
Окрім того, члени виконавчого комітету розглянули та ухвалили ряд рішень щодо архітектурних та земельних питань.