QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Про ремонт віддалених вулиць міста та благоустрій Олександрії

На засіданні виконавчого комітету перш, ніж перейти до розгляду питань порядку денного, міський голова Сергій Кузьменко публічно звернувся до керівництва ОКВП «Дніпро-Кіровоград» з проханням невідкладно провести ремонт дорожнього покриття по вул. 6-го Грудня. Адже воно було пошкоджено під час ремонту їхньої мережі працівниками підприємства. Тим більше, що поточне асфальтування автошляхів центральної частини міста після зимового періоду завершено.
Окрім того, очільник міста повідомив присутніх про розширення списку віддалених вулиць, для яких виготовлять проєктно-кошторисну документацію і здійснять асфальтування. Мова йде про вул. О. Скічка, ремонт якої фактично закриває перелік доріг на околицях міста, де буде проведений капітальний ремонт. Таким чином, загальна протяжність шляхів, які планується капітально відремонтувати у найближчі 2 роки, складає 8 км.
Також через засоби масової інформації міський голова звернувся до всіх мешканців міста, підприємців, керівників установ та організацій з проханням долучитися до місячника з благоустрою Олександрії і підготовці до великодньо-травневих свят. «Настав час вийти на подвір’я і попрацювати так, щоб наше місто стало ще гарнішим і охайнішим, тим більше що погода цьому сприяє» – сказав Сергій Кузьменко.