QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Протягом вихідних у місті перше щеплення отримав 371 олександрієць

Упродовж вихідних на базі ПК «Світлопільський» діяв Центр масової вакцинації населення від коронавірусної хвороби. Протягом зазначеного періоду перші щеплення вакциною  зробив 371 олександрієць, а ревакцинацію пройшли 12 містян.
Найбільше серед щеплених було людей похилого віку, які підпадають під категорії ризику, однак приходили й громадяни інших вікових груп. Наймолодшому хлопцю, який отримав першу дозу вакцини, виповнилося 18 років, найстаршому чоловікові – 86.
За інформацією управління охорони здоров’я, всі вакциновані олександрійці почувають себе добре, важких реакцій імунітету на CoronaVac не зафіксовано.
Загалом, робота центру була злагодженою, медичний персонал спрацював на відмінно, а містяни отримали якісні послуги з вакцинації.
Щодо вакцини CoronaVac варто зауважити, що наразі вже Австрія та Нідерланди дозволили безперешкодний в’їзд українцям за наявності сертифіката повної вакцинації проти COVID-19 за 14 днів до запланованої поїздки. Також там визнали всі вакцини, якими проводять щеплення в Україні.

Більше фото за посиланням:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.214500623877906/214500157211286/