QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Реорганізація комунальних закладів і затвердження Порядку компенсація за пільгові перевезення

15 січня пройшло засідання виконавчого комітету, під час якого було прийнято ряд важливих рішень для життєдіяльності міста. У зв’язку з адміністративно-територіальною реформою члени виконкому запропонували міській раді внести зміни до найменувань і статутів загальноосвітніх та дошкільних закладів освіти Головківської та Ізмайлівської сільських рад.
Черговим рішенням присутні затвердили мережу, структуру й ліжковий фонд цілодобових і денних стаціонарів лікарень, підпорядкованих управлінню охорони здоров’я Олександрійської міської ради. Таким чином, на сьогодні мережа медичних установ міста нараховує 6 закладів, серед яких і Олександрійська центральна районна лікарня. Загалом, ліжковий фонд цілодобових та денних стаціонарів становить 645 і 230 ліжок відповідно.
Члени виконавчого комітету запропонували міській раді затвердити Програму поліпшення умов тримання затриманих і взятих під варту осіб в ізоляторі тимчасового тримання № 5 ГУНП Кіровоградської області на 2021-2025 роки та Комплексну програму профілактики злочинності Олександрійської територіальної громади на 2021-2025 роки.
У ході засідання присутні затвердили Порядок надання одноразової грошової допомоги жителям Олександрійської територіальної громади з 1 січня 2021 року та тимчасовий Порядок проведення компенсацій перевізникам за пільгові перевезення.
Окрім того, було прийнято та затверджено ряд питань щодо приватизації та оренди землі міської ради і надано дозвіл приватному підприємству «ОЛЕКСАНДРІЯ-ЕКО 2019» на захоронення твердопаливних та нетоксичних відходів на території міського сміттєзвалища. Також у зв’язку з прогнозованим різким зниженням температури повітря виконком своїм рішенням виділив з міського запасу паливно-мастильних матеріалів 1 тис л дизельного пального для КП «Теплокомуненерго» з метою ліквідації наслідків можливих аварійних ситуацій на тепломережах.