QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Робоча група обговорила заходи у рамках святкування Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України

30 липня відбулося підготовче засідання робочої групи, у рамках якого обговорювалося проведення Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України. На нараду, яку провела секретар міської ради Вікторія Косяк, завітали начальники підвідомчих структур, директори клубних формувань та бібліотечної системи, старости сіл та селища, а також громадські організації, які виявили бажання взяти участь у проведенні патріотичних святкувань.
Під час зустрічі обговорювалися заходи, які можна було б провести в рамках відзначення Дня Державного Прапору та 30-ї річниці незалежності нашої країни. Присутні подавали свої ідеї та бачення урочистого дійства, обговорювали технічні можливості та ймовірні родзинки святкувань. Також пропонувалися як офіційні події, так і заходи розважального характеру.
Аби охопити якомога більше охочих потрапити в місто на свято до сіл і селищ Олександрійської громади будуть спрямовані автобусні рейси, про час і місце відправлення яких буде оголошено додатково на сайті Олександрійської міської ради.
На завершення зустрічі Вікторія Косяк дала доручення начальникам управлінь включити до загальноміських графіків запропоновані ідеї, сформувати попередні плани проведення, аби ще раз обговорити їх, затвердити на засіданні виконавчого комітету і реалізувати в подальшому під час святкувань.