QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Робоча група розглянула питання щодо діяльності ТОВ «Захід-Схід-Енерго»

Перший заступник міського голови Юрій Гугленко провів робочу нараду, на якій було розглянуто запит депутата міської ради Віталія Заріцького щодо законності роботи твердопаливних котелень ТОВ «Захід-Схід-Енерго», які опалюють п’ять міських шкіл та ЦРЛ.
На сьогодні теплопостачання до ОНВК №17, Олександрійського колегіуму та гімназії ім.Т.Г.Шевченка від ТОВ «Захід-Схід-Енерго» було припинено. Як поінформував присутніх начальник управління ЖКГ Михайло Сулятицький, це пов’язано з тим, що у грудні 2020 року виконком прийняв рішення про повернення теплових мереж закладів на баланс КП «Теплокомуненерго».
У зв’язку з завершенням терміну дії договору на опалення ЗНЗ №2 і НВК №9, вивчається питання щодо опалення цих закладів.
За підсумками наради перший заступник міського голови Юрій Гугленко дав доручення щодо направлення звернень до контролюючих органів з метою з’ясування законності діяльності ТОВ «Захід-Схід-Енерго».
Начальнику управління житлово-комунального господарства Михайлу Сулятицькому доручено звернутися до обласного департаменту екології, природних ресурсів та паливного-енергетичного комплексу щодо отримання копії дозволів котельням на вид палива; до Держаудиту – з метою проведення перевірки мереж КП «Теплокомуненерго» для з’ясування часу від’єднання від них 5 шкіл, а також звернутися до обласного департаменту ЖКГ щодо перевірки надання ліцензій ТОВ «Захід-Схід-Енерго» та здійснення державного аудиту підприємства.
Профільному заступнику міського голови Ірині Чемерис доручено направити звернення до ПрАТ «Кіровоградобленерго» та ОКВП «Дніпро-Кіровоград» стосовно наявності договорів суборенди на використання електроенергії, водопостачання та водовідведення.