QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Робота ЦНАПу в поточному році: нові послуги та технічне забезпечення

Центр надання адміністративних послуг м.Олександрії продовжує якісне обслуговування населення, впроваджує нові послуги та створює усі умови для зручності олександрійців.
На сьогодні у ЦНАПі надається 271 послуга. Роботу Центру забезпечують 24 спеціаліста, у тому числі, на віддалених робочих місцях у селах Олександрійському, Головіківці та Ізмайлівці.
Протягом 6 місяців поточного року громадянам надано майже 15 тисяч послуг.
За словами керівника ЦНАПу Світлани Яременко, цього року однією зі змін стало запровадження соціальних послуг. Під надання відповідних послуг виділено приміщення у міській раді, яке було відремонтоване за кошти міського бюджету. Також надано нову оргтехніку та меблі за грантовою програмою «U-LEAD з Європою». Це міжнародна технічна допомога громадам щодо розвитку ЦНАПів.
Також у центрі адмніпослуг дбають про комфорт людей з особливими потребами. Зокрема, створено безбар’єрний доступ до закладу: облаштовано пандус, вбиральню для маломобільних груп населення та розміщено засоби ознакування для осіб з вадами зору.
Планується розмістити спеціальні тактильні стрічки на підлозі, а також вивчається питання налагодження співпраці з Кіровоградською обласною організацією Українського товариства глухих. Передбачається укладення договору з сертифікованим спеціалістом із сурдоперекладу, який буде залучатися для надання послуг людям з вадами слуху.
Крім того, у планах керівника ЦНАПу на найближче майбутнє – впровадження послуги реєстрації транспортних засобів.