QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Розпочався перший етап капітального ремонту інфекційного відділення

Сьогодні під час робочого візиту до центральної міської лікарні голова Олександрійської територіальної громади Сергій Кузьменко поспілкувався з представниками ТОВ «АФІНА-ЦЕНТР», підрядною організацією, що стала переможцем торгів і буде виконувати капітальний ремонт інфекційного відділення.
У ході діалогу присутні оговорили проєкт, етапи його реалізації та окреслили терміни початку ремонтних робіт. Датою відліку встановили 17 травня, що дасть можливість завершити технічну підготовку та облаштувати ліжко-місця для хворих на коронавірус в інших відділеннях центральної лікарні. Також міський голова поставив вимогу підприємству, яке має гарну репутацію на українському ринку, провести заплановані роботи професійно та якісно.
«У нас є підрядник, фінансування і розуміння того, що ми хочемо тут зробити. За 9 місяців ми матимемо в Олександрії сучасне інфекційне відділення, в яке зайдуть лікарі, щоби вже надавати медичну допомогу», – підсумував зустріч з фахівцями Сергій Кузьменко.
Нагадаємо, приміщення відділення збудоване в 1956 році. Жодного капітального ремонту до цього часу не проводилося. У 2021 році інфекційне відділення включили до переліку об’єктів, що фінансуватимуться за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку. Вартість проєкту оцінили в майже 14,5 млн грн.

Більше фото до даної новини за посиланням:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.178638860797416/178638314130804/