QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Сергій Кузьменко про ситуацію з COVID-19 та ремонт інфекційного відділення

26 листопада на сесії міської ради Сергій Кузьменко зупинився на питанні подолання галуззю охорони здоров’я коронавірусної інфекції.
Як зазначив очільник міста, кількість хворих залишається великою і боротьба з хворобою потребує значного фінансування, аби було належне забезпечення обладнанням, киснем, засобами індивідуального захисту для лікарів. Тож сьогодні під час коригування бюджету передбачено близько 600 тис.грн для придбання медичного спецодягу та витратних матеріалів для роботи з хворими на COVID-19.
«Цього тижня мав робочу зустріч із головою обласної державної адміністрації Марією Чорною, де обговорили нагальні питання, що стосуються життєдіяльності міста. У першу чергу, зробили акцент на завершенні капітального ремонту інфекційного відділення. На сьогодні будівельники завершили зовнішні роботи: перекриття даху, утеплення стін, встановлення вікон, заміну комунікацій та подане тепло. Із наступного тижня приступаємо до оздоблювальних робіт. Будівельники просять ще 2 місяці для їх закінчення. Наше завдання – забезпечити дофінансування проєкту. Для цього за попередніми підрахунками необхідно ще 6-7 млн грн, тож ми знайдемо можливість, аби у січні-лютому закінчити важливу реконструкцію», – поінформував Сергій Кузьменко.