QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Сергій Кузьменко розповів про ремонт вулиці Олексія Скічка та Новопразького шосе

На пленарному засіданні депутатського корпусу, яке відбулося 12 жовтня, міський голова Сергій Кузьменко розповів про результати роботи щодо капітального ремонту доріг в Олександрії.
«Минулого тижня ми добре працювали на будівельних майданчиках у нашому місті. Як і обіцяли, фактично завершено будівництво Новопразького шосе і на 40% виконано роботи по вулиці Скічка», – поінформував присутніх міський голова.
Наразі на вулиці Олексія Скічка укладено вже два шари асфальтобетону, а саму дорогу підготовлено до зимівлі. У наступному році планується завершити капітальний ремонт, що передбачає проведення освітлення, встановлення бордюрів і дорожніх знаків, упорядкування доріжок, тротуарів, газонів, в’їздів і виїздів у двори та обладнання зупинок.
Проєкт «Капітальний ремонт вулиці Олексія Скічка від перехрестя з вулицею Знам’янською до перехрестя з вулицею Войнівською» розрахований на два роки й охопить реконструкцією 1,8 км автомобільної дороги. Його загальна вартість становить близько 40 млн грн. Фінансування здійснюється з усіх рівнів.
«Це солідний капітальний ремонт на вулиці, яка фактично з’єднає Олександрію з Войнівкою і Приютівською громадою. Тож це хороший сигнал», – підсумував свій виступ Сергій Кузьменко.

Більше фото на нашій сторінці в мережі “Фейсбук” за посиланням:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.277228560938445/277228234271811/