QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Створена поліцейська станція для Головківського та Ізмайлівського округів

26 листопада відбулося відкриття поліцейської станції для Головківського та Ізмайлівського старостинських округів у рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади».
Відповідний проєкт направлений на безпеку та захист населення, а його мета полягає в тому, аби офіцер поліції постійно знаходився поряд із жителями територіальної громади, співпрацював з ними, оперативно реагував на ситуації та орієнтувався на потреби населення.
Створення станції та введення відповідної посади стало можливим завдяки ініціативі Міністерства внутрішніх справ України, Національної поліції України та фінансовій підтримці Олександрійської міської ради, яка виділила з місцевого бюджету близько 700 тисяч гривень на придбання службового автомобіля та облаштування приміщення.
В урочистому відкритті станції взяли участь міський голова Сергій Кузьменко, його перший заступник Юрій Гугленко, начальник ГУНП в Кіровоградській області, полковник поліції Роман Козьяков, начальник Олександрійського районного відділу поліції Володимир Хвостов, староста Головківського округу Тетяна Кузьменко, староста Ізмайлівського округу Микола Сироватка та жителі громади.
Звертаючись до присутніх, міський голова Сергій Кузьменко зазначив: «Сьогодні надзвичайно важлива безпека людей. Це велика відповідальність і влада робить важливі кроки для того, щоб ми могли гарантувати безпеку кожному, хто живе у місті чи в селі. Тут буде працювати свій поліцейський, який дбатиме про комфорт, безпеку людей і порядок на території».
Міський голова подякував Міністерству внутрішніх справ та керівництву Нацполіції за гарну і важливу ініціативу, а офіцерові побажав успіхів у роботі та вручив ключі від службового автомобіля.
У свою чергу, Роман Козьяков зауважив, що потреби невеликих громад полягають у тому, щоб на їх території був поліцейський, присутність і робота якого зараз є дієвою. Свої посадові обов’язки поліцейський буде виконувати лише на призначеній території і не буде залучатися до виконання інших завдань. На сьогодні – це 21-ша станція, що відкривається у Кіровоградській області, і 32-й поліцейський громади.
На території Головківського та Ізмайлівського старостинських округів працюватиме поліцейський офіцер громади Андрій Карпенко, який буде не лише приймати людей, виїжджати на виклики, а й здійснюватиме патрулювання територій сіл. Робочий час із понеділка по п’ятницю з 9:00 до 18:15 години. Субота, неділя – вихідні. У разі необхідності громадяни можуть прийти до станції за адресою: село Головківка, вул. Соборна №50 (адміністративна будівля), зателефонувати на номер 102 або особистий номер офіцера.