QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Тепло в школах після відключення твердопаливних котелень

Днями заступник міського голови Ірина Чемерис відвідала три загальноосвітніх заклади міста, які з нового року переведені на централізоване опалення. Тепер подачу тепла для них знову забезпечує КП «Теплокомуненерго». Наразі у всіх шкільних приміщеннях температура у межах 17-21℃, що відповідає санітарним нормам. Прохолодніше у спортивних та актових залах, найтепліше – у класах початкової ланки.
За словами директорів шкіл сьогодні на опалення закладів за добу витрачається у середньому 4 Гкал теплової енергії при минулих 7 Гкал (при однаковому температурному режимі навколишнього середовища). Такий результат досягнуто за рахунок постійної і безперервної циркуляції тепла, яку не могла забезпечити автономна котельня.
Нагадаємо, із 1 січня цього року НВО «Олександрійська гімназія ім.Т.Г.Шевченка», НВК (ЗНЗ І-ІІІ ст. № 17 – ліцей) та НВК «Олександрійський колегіум – спеціалізована школа» перейшли на обслуговування КП «Теплокомуненерго». Натомість роботу твердопаливних котелень на їх територіях було призупинено.