QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Триває перевірка готовності дітей до школи в родинах, які потрапили в складні життєві обставини

Напередодні нового навчального року служба у справах дітей разом з працівниками ювенальної превенції та Центру соціальних служб побували в Заводському мікрорайоні та районі 8-ї школи, де відвідали 8 кризових олександрійських родин, які перебувають в складних життєвих обставинах.
Спеціалісти побували в оселях кожної сім’ї, переглянули стан житлово-побутових умов, готовність дітей до школи, наявність необхідного набору речей для повноцінного відвідування навчального закладу, виконання домашнього завдання вдома тощо.
На жаль, не всі родини забезпечили своїх дітей мінімумом потрібного. За результатами перевірки лише одна сім’я готова до нового навчального року. Усі інші підготовку не розпочинали. Тож вони отримали від контролюючих органів рекомендації про усунення виявлених недоліків.
Також варто зауважити, що з родинами, які перебувають на обліку служби у справах дітей, в органах ювенальної превенції та соціальних службах, постійно проводиться робота щодо подолання складних життєвих обставин. Залучаються психологи, надаються соціальні пільги та економічні послуги, зокрема, по плануванню сімейного бюджету та раціональному витрачанню коштів, тощо.

Більше фото за посиланням:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.241503024510999/241502817844353/