QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

У прилеглих селах планується ввести робочі місця адміністраторів ЦНАПу

11 лютого відбулося чергове засідання виконавчого комітету.
З метою забезпечення пільговим проїздом педагогічних працівників до місця роботи і додому, присутні запропонували міській раді внести зміни до Програми економічного і соціального розвитку Олександрійської територіальної громади на 2021 рік. Безкоштовний проїзд передбачається для тих, хто працює у школах селища Олександрійського, сіл Марто-Іванівки, Звенигородки, Головківки та Ізмайлівки. Талони на безкоштовний проїзд планується видавати щомісяця через управління освіти за заявками керівників навчальних закладів. Остаточне рішення буде прийняте на сесії міської ради.
Враховуючи рішення комісії з питань топоніміки, охорони культурної спадщини та місцевої символіки, виконком надав дозвіл на встановлення двох меморіальних дошок. Перша – учаснику бойових дій, який загинув при виконанні службових обов’язків у зоні АТО/ООС Олександру Швецю буде розміщена на будівлі ЗНЗ№2, де він навчався. Друга дошка – Олександру Водолазкіну, який працював головним лікарем Центральної міської лікарні у 1981-1998 роках, буде встановлена на фасаді відповідного закладу.
З метою забезпечення доступної адміністративних послуг для жителів сільської місцевості, присутні запропонували міській раді утворити 3 віддалених робочих місця адміністратора ЦНАПу у селах Ізмайлівці, Головківці та селищі Олександрійському.
У зв’язку з кадровими змінами виконком затвердив склад комісії з обстеження та визначення стану зелених насаджень комунальної власності.
Для виконання робіт з очищення міста від снігу та боротьби з ожеледицею рішенням виконкому виділено з міського матеріального запасу паливно-мастильних матеріалів 1 тисячу літрів дизельного пального та 500 літрів бензину.
Міській раді запропоновано передати багатоквартирний будинок по вул. Ярмарковій №22 з балансу КП «Житлогосп» в управління новоствореного ОСББ «Спортивне 22».
Виконавчий комітет ухвалив рішення про нагородження Почесною грамотою Олександрійської міської ради Анатолія Акуліча за значний особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту міста та з нагоди 70-річчя від Дня народження. Анатолій Акуліч був футбольним тренером, обіймав посаду директора дитячо-юнацького спортивного клубу «Кристал» та тривалий час очолював Олександрійську міську федерацію футболу.
Також на засіданні виконавчого комітету було розглянуто ряд земельних питань.