QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

В Олександрії пройшов турнір із професійного боксу

30 січня за підтримки міської влади на базі ДЮСШ №2 пройшов ІХ Всеукраїнський турнір з професійного боксу, присвячений пам’яті Олексія Скічка. Традиційно організаторами змагань виступили брати Скічки: Дмитро, Юрій, Олексій та Федерація професійного боксу України.
Почесним гостем змагань став міський голова Сергій Кузьменко. Виступаючи перед присутніми, він привітав усіх із цією знаковою подією, подякував синам Олексія Скічка за активну підтримку молоді та спорту в місті.
«Олександрія славна своїми спортсменами. Дякую за це нашим тренерам, які працюють з молоддю. У нас завжди є талановиті хлопці, які готові захищати честь України на змаганнях різного рівня», – сказав Сергій Кузьменко.
Поєдинки проводилися на професійному ринзі. Оскільки це професійний бокс, учасників було небагато – 20 професійних боксерів, Олександрію серед яких представляли троє: Богдан Гарькавий, Георгій Козинець та Акім Чорнобривець. Усі троє перемогли у спарингах. За перемогу вони отримали медалі та грошову винагороду.
Також були спортсмени з інших міст України – Ніжина, Умані, Кропивницького, Одеси, Звенигорода, Коломиї, Миргорода, Кременчука, Мелітополя, Запоріжжя, Костянтинівки.

Нагадаємо, що турнір започаткований дев’ять років тому і носить ім’я Олексія Скічка – міського голови Олександрії двох каденцій: 1990-1994 та 2006-2010 років.
Окрім політичної діяльності, О.Скічко активно займався спортом, був кандидатом в майстри спорту, неодноразовим чемпіоном України та області.
Змагання традиційно проводяться в день або після дня народження Олексія Скічка (27 січня) за ініціативи його синів.