QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

В Олександрії пройшов урочистий концерт до Дня захисників та захисниць України

13 жовтня в переддень відзначення Дня захисників та захисниць України в ПК «Світлопільський» відбувся урочистий концерт. На свято завітали міський голова Сергій Кузьменко, його заступники, керівництво військової частини та районного територіального центру комплектування і соціальної підтримки, військовослужбовці та члени їх родин, працівники бюджетної сфери, громадські активісти, волонтери та інші.
На початку Сергій Кузьменко привітав присутніх із прийдешніми святами, зазначивши, що вже 8 років на Батьківщині йде війна і країна змушена захищатися від ворога. І хоч українці миролюбива нація, нам доводиться брати зброю до рук і боронити рідну землю.
«Сьогодні ми пишаємося Україною: українською музикою та кіно, українською церквою та землею і ми нікому їх не віддамо» – сказав міський голова. Він також подякував захисникам, які зі зброєю в руках відстоюють незалежність нашої держави та всім олександрійцям, які були поруч військових і до сьогодні підтримують їх.
Далі з нагоди свята та за сумлінне виконання свої службових обов’язків були оголошені подяки Олександрійського міського голови військовослужбовцям з Олександрійського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, військової частини 2269 та окремого загону спеціального призначення Центрального територіального управління Національної гвардії України.
Також за активну життєву позицію, участь у військово-патріотичному вихованні молоді за вагомий особистий внесок подяки та отримали члени ГО «Захисники України – Олександрійщини», ГО Олександрійського козацького товариства «Козацький звичай», вихованці патріотично-спортивного клубу «Захист».
На завершення присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять усіх загиблих героїв, які віддали життя за цілісність та незалежність України.
Упродовж свята глядачів розважали творчі колективи ПК «Світлопільський» та духовий оркестр військової частини 2269.

Більше фото на нашій сторінці в мережі “Фейсбук”:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.277261157601852/277259980935303/