QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

В Олександрії відбудеться чемпіонат з військово-спортивних багатоборств

19-20 березня в Олександрії проходитиме Відкритий чемпіонат Кіровоградської області з військово-спортивних багатоборств у розділі «Бойове двоборство» пам’яті олександрійця, майстра спорту міжнародного класу, тренера, загиблого учасника бойових дій АТО – Максима Бендерова.
За інформацією ПСК “Захист” 19 березня в стрілецькому тирі школи №2 пройде мандатна комісія та перший етап змагань – стрільба з пневматичної гвинтівки в положенні лежачи з відстані 10 метрів.
20 березня в ДЮСШ №2 відбудуться поєдинки зі всестильового бою.
Кіровоградщину на змаганнях будуть представляти 5 спортивних клубів – Олександрійський ПСК «Захист», ВПСК «Саланг» з Онуфрієвки, «Скіф» з Благовіщанського та два клуби з Кропивницького – «Samoz» і «Pride».
Також очікуються спортсмени з Хмельницького, Вінниці та Полтави. Наразі свої наміри про участь у чемпіонату підтвердили близько 130 учасників.
Урочисте відкриття змагань відбудеться 20 березня о 12:00 годині в ДЮСШ№2.
Керівництво відокремленого підрозділу ВФВСБ у Кіровоградській області доводить до відома батьків спортсменів та вболівальників, що у зв’язку з захворюваністю на COVID-19, кількість глядачів на турнірі буде обмежена, а присутні повинні будуть жорстко дотримуватись карантинних заходів.