QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

В Олександрії відбудеться перший жіночий автопробіг

6 березня з нагоди Міжнародного жіночого дня за підтримки міської влади в Олександрії відбудеться перший автопробіг «На підборах за кермом».
Напередодні заходу, 4 березня, відбулося засідання організаційного комітету, до якого увійшли активні жінки нашого міста: секретар міської ради Вікторія Косяк, організатор автопробігу, депутат обласної ради Євгенія Ніколаєва, голова регіонального представництва ГО «Інша жінка» Анна Орловська, волонтер Ірина Кабанова та начальник сектору публічного порядку відділу превенції Олександрійського РВП Мирослава Мануілова.
Присутні обговорили локації, де відбуватиметься реєстрація, маршрут поїздки, час проведення та інші організаційні питання.
Автопробіг запланований на 6 березня. Реєстрація учасниць розпочнеться о 10:30 годині на площі Соборній, звідки об 11:00 годині жінки стартують на своїх автомобілях за маршрутом: пл.Соборна – пр. Соборний до пл.Покровської – пр.Соборний до перехрестя з вул. Героїв Сталінграду – пр. Соборний до пл. Соборної.
На сьогодні взяти участь в автопробігу виявили бажання 20 жінок. Попередня реєстрація учасниць триватиме до 12:00 години 5 березня за телефоном: (066) 677-31-77.