QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

В Олександрії відбулася перша сесія Молодіжного Парламенту

13 вересня на базі Центру дитячої та юнацької творчості ім.О.Шакала відбулася І ознайомча сесія Олександрійського Молодіжного Парламенту V скликання.
У ній взяли участь 40 юних депутатів, серед яких учні 7-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів та студенти училища культури і мистецтв.
Перед засіданням юні депутати пройшли комунікативний тренінг, на якому познайомились один з одним.
На перше засідання сесії завітали секретар міської ради Вікторія Косяк та заступник начальника відділу молоді і спорту міської ради Віта Горенко.
Після відкриття сесії присутні заслухали звіт віце-президента Богдана Машуровського про діяльність Молодіжного Парламенту у міжсесійний період: зустрічі з міською владою, проведені заходи тощо.
Темою першої сесії було безконфліктне спілкування, тож Вікторія Косяк провела для парламентарів тренінг з теми конфліктів. У ході заняття присутні розглянули поняття конфлікту, його види, стадії та способи врегулювання. Учасники тренінгу активно висловлювали свої думки та у формі вправи розігрували конфлікти і пропонували шляхи їх вирішення.
Після тренінгового навчання депутати розподілилися по комісіях, в яких вони бажають працювати, та розробили плани роботи на рік. Також парламентарі ознайомили з проєктною діяльністю, якою вони будуть займатися.