QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

В Олександрії відкрили меморіальну дошку Юрію Дзбановському

19 серпня біля палацу культури «Світлопільський» відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки Юрію Дзбановському, Почесному громадянину міста Олександрії, члена Національної спілки театральних діячів України, керівника і режисера народного аматорського театру ПК «Світлопільський», котрий вже 46 років виступає на театральній сцені міста.
На заході зібралася родина Юрія Дзбановського, заступник міського голови Ірина Чемерис, колеги, працівники палацу культури і всі ті, хто знав і поважав його як людину й талановитого митця.
Виступаючи перед присутніми Ірина Чемерис зазначила: «Попри складне життя, яке випало на долю Юрія Дзбановського, він зумів розкрити свій талант і зробив Олександрію відомою поза межами міста й області. Його театральна справа живе і продовжується, адже колектив, який він залишив, сьогодні працює й процвітає».
До слова також була запрошена нинішня режисерка аматорського театру і послідовниця метра Тетяна Бессмольна та його син Ігор Дзбановський.
Вони ж і відкрили меморіальну дошку Юрію Дзбановському, після чого всі присутні поклали квіти до пам’ятного знаку на згадку про відому особистість, талановитого митця та гарну людину.

Більше фото за посиланням:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.242829571045011/242829374378364/