QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

В Олександрії з’явилося ще одне відділення Нової пошти

Сьогодні, 6 грудня, у районі ринку «Айсберг» відкрили відділення №6 Нової пошти. Жителі цього мікрорайону зверталися до очільника міста з проханням відкрити відділення експрес-доставки. Сергій Кузьменко поспілкувався з представниками компанії Нова пошта, щоби компанія змогла надавати послуги. Також міська рада пропрацювала усі можливі варіанти і знайшла найоптимальніше розміщення для роботи нового відділення.
«Для нас важливо бути ближчими до наших клієнтів. Тому ми намагаємося знайти завжди зручні локації для відкриття своїх нових відділень – туди має бути легко дістатися і там мають бути всі можливості, щоб клієнти могли отримувати якісний сервіс доставки. Вдячні міській владі за оперативну допомогу у відкритті відділення», – сказав територіальний менеджер із розвитку регіональної мережі Нової пошти Олексій Плаксій.
У відділенні клієнти зможуть як відправляти, так і отримувати посилки. Причому не лише по Україні, а й за кордон. Крім послуг доставки, для клієнтів будуть доступні й фінансові послуги – оплата комунальних платежів та рахунків, отримання грошового переказу з-за кордону тощо.
Очікується, що нове відділення буде обслуговувати до 15 тисяч відправлень щомісяця. Відділення №6 уже відкрито для відвідувачів за адресою: вулиця 6-го Грудня, 89. Працюватиме за графіком: Пн-пт: 08:00-19:00, у суботу: 09:00-18:00, неділя: 10:00-18:00.