QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

ВК ПрАТ «Оболонь» – одне з найпотужніших в Олександрії

8 лютого міський голова Сергій Кузьменко разом зі своїми заступниками, радниками та головами постійних профільних комісій міської ради відвідали ВК ПрАТ «Оболонь», яке є одним з найпотужніших підприємств в Олександрії.
Історія діяльності «Оболонь» у нашому місті почалася ще 25 років тому. Спочатку це була оптова торгівля напоями відповідної торгової марки, після чого, завдяки наполегливій праці директора Володимира Шклярука, у місто почали переводити виробничі потужності: від переробки поліетиленових пляшок, виготовлення кріпильно-пакувальної стрічки та пластикових ящиків, до виробництва питної води, пива та слабоалкогольних і безалкогольних напоїв. Також підприємство займається ремонтом і реставрацією фірмового холодильного обладнання для напоїв.
«Оболонь» продовжує нарощувати обсяги виробництва і реалізації продукції. Його питома вага в загальноміському обсязі реалізації складає 29,6%.
Підприємство забезпечує значні податкові надходження до міського бюджету. Зокрема, за 2020 рік ВК ПрАТ «Оболонь» сплатило понад 10,7 млн грн податків, із них 7,4 млн грн – ПДФО.
Під час візиту на підприємство, гості оглянули виробничі приміщення, обладнання, мали змогу на власні очі побачити автоматизований процес виробництва напоїв, а також заслухати інформацію від технологів щодо виготовлення високоякісної продукції ВК ПрАТ «Оболонь».
Після огляду виробництва, присутні поспілкувалися з директором Володимиром Шкляруком, який розповів про процес створення, становлення підприємства, обсяги виробництва продукції та поділився планами щодо розширення продукції, що буде виготовлятись на виробничих потужностях в Олександрії.
Міський голова Сергій Кузьменко подякував Володимиру Шкляруку за презентацію підприємства, висловив сподівання, що праця і талант усього колективу стануть запорукою розширення виробництва, асортименту продукції та збільшення кількості працівників.
«Міська влада доброзичливо налаштована на стосунки з усіма підприємствами Олександрії, і, зокрема, з поважною компанією ВК ПрАТ «Оболонь». У разі намірів розвивати потужності у нашому регіоні, ми готові надавати всіляку підтримку, необхідну для розширення виробництва», – наголосив Сергій Кузьменко.
Міський голова побажав керівництву подальшої успішної діяльності, а підприємству – процвітання.

Більше фото за посиланням:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.127268559267780/127268145934488/.