QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Виконком розглянув ряд поточних питань

25 листопада відбулося чергове засідання виконавчого комітету.
На початку присутні ухвалили ряд рішень, що стосуються подальшої долі і виховання дітей, які потрапили у складні життєві обставини. Зокрема, одне з них стосувалося надання хлопчику, покинутому в пологовому будинку, статусу дитини, позбавленої батьківського піклування.
Виконком затвердив склад організаційного комітету та Положення про проведення XX спортивних ігор молоді міста Олександрії у навчальному 2021-2022 році.
З метою підготовки допризовної молоді до виконання військового обов’язку щодо захисту держави, забезпечення призову та мобілізації на території Олександрійської громади, присутні запропонували міській раді затвердити програму «Призовник» на 2022 рік.
Виконавчий комітет розглянув питання про нагородження з нагоди Дня місцевого самоврядування та до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.
Присутні погодили нагородження Почесною грамотою Олександрійської міської ради директора ПП «Славяночка» – Селезньова Сергія Георгійовича за багаторічну працю, високий професіоналізм, активну життєву позицію та з нагоди 60-річчя від Дня народження.
Також на засіданні було розглянуто бюджетне питання – депутатам запропонували збільшити доходи та видатки кошторису Олександрійської громади на 14,5 млн грн.
Крім того, виконком прийняв рішення з низки земельних питань: відведення ділянок громадянам у межах норм безоплатної приватизації; оренди землі; проведення земельних торгів; інвентаризації ділянок тощо.