QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Виконком розглянув ряд робочих питань

15 квітня відбулося чергове засідання виконавчого комітету.
На початку присутні розглянули питання щодо встановлення опіки та призначення опікуна над малолітньою дитиною у зв’язку зі смертю батьків.
Розглянувши заяву фізичної особи-підприємця Фоменка Є.О., виконком погодив розміщення мобільної автокав’ярні по пр. Соборному,11 за умови наявності сертифікатів якості на обладнання та харчову продукцію.
У зв’язку зі змінами адміністративно-територіального устрою, міській раді запропоновано затвердити у новій редакції Положення про відділ ведення Державного реєстру виборців Олександрійської міської ради.
Відповідно до законодавства про адміністративні послуги, рішенням виконавчого комітету затверджено зразок та опис печатки для адміністраторів віддалених робочих місць ЦНАПу, що почали функціонувати у селах Головківці, Ізмайлівці та селищі Олександрійському.
Враховуючи кадрові зміни, виконком затвердив оновлений склад комісії у справах альтернативної (невійськової) служби. Відповідна комісія розглядає заяви громадян про направлення на альтернативну службу або звільнення від призову, дострокове звільнення зі служби та приймає відповідні рішення; визначає робочі місця для проходження альтернативної служби на підприємствах, організаціях, установах; розглядає питання про ухилення від проходження служби тощо.
Виконавчий комітет вніс зміни до рішення щодо видачі старостами Олександрійської міської ради довідок суб’єктам звернень. На час тимчасової відсутності старости (відпустка, тимчасова непрацездатність, відрядження) довідки громадянам будуть видавати посадові або службові особи, уповноважені розпорядженням міського голови.
З метою омолодження зелених насаджень та безпеки перехожих у парку «Молодіжний», присутні затвердили акт обстеження зелених насаджень відповідної зони відпочинку. В плані видалення 53-х аварійних, сухих та пошкоджених дерев. КП «Зеленгосп» необхідно здійснити видалення відповідних дерев і здійснити озеленення парку.
Виконавчий комітет вирішив нагородити Почесною грамотою міської ради Людмилу Комлєву-Конакову – голову ГО «спілка інвалідів Чорнобиля» за активну громадську позицію, участь у суспільно-політичному житті, вірність присязі, мужність, героїзм під час ліквідації аварії на ЧАЕС та з нагоди 35-х роковин аварії на Чорнобильській АЕС.
Також ухвалено рішення утворити та затвердити склад організаційного комітету з підготовки та відзначення 25-ї річниці Конституції України.
Крім того, на засіданні було розглянуто ряд земельних питань: щодо відведення ділянок громадянам у межах безоплатної приватизації; оренди землі; встановлення орендної плати та ін.